O.N.I. pakt punt tegen Bannies Beesten en wint penaltyserie

Publicatiedatum: Vrijdag 28 juni 2024

MELDERSLO | De sportredactie van Vortum-Mullem.info maakt momenteel overuren. De ene verslaggever is met Arold Arts mee voor de rondreis in Duitsland met het Nederlands elftal, terwijl de andere al wekenlang bivakkeert in Melderslo om de wedstrijden van het nationale team van Vortum te voorzien van een verslag met knipoog. Dat terzijde, O.N.I. is van de hatelijke nul af in poule B van de zomeravondcompetitie. In de derde wedstrijd werd er een punt gepakt tegen Bannies Beesten, het duel eindigde in 4-4. De wedstrijd had voor O.N.I. overigens nét een minuut eerder moeten eindigen, het team uit Wanssum sleepte er op het nippertje een gelijkspel uit.

Flynn Hendriks en Ramon Geurts maakten hun debuut voor O.N.I. en Chielian Jacobs pakte de (keepers)handschoen letterlijk op om op goal te staan. De gelegenheidsgoalie wist met kunst- en vliegwerk en hulp van de doelpalen meerdere treffers te voorkomen. Door doelpunten van Koen van Gaal en Flynn Hendriks en een counter van Bannies Beesten stond O.N.I. bij rust met 2-1 voor. Een eervolle vermelding bij het tweede doelpunt gaat uit naar Lucas Peeters die aan de basis stond met een heerlijke, onbedoelde?, panna. Nick van Mullekom was daarnaast met twee assists goud waard.

In de rust zorgde aanvoerder Thomas Rijn voor een tactische wissel. Dennis Rühl nam het stokje over van Chielian en dezelfde Chielian zorgde vlak na rust hoogstpersoonlijk zelf voor de 3-1. Bannies Beesten kwam vervolgens terug tot 3-3. O.N.I. kwam uit een counter toch weer op voorsprong via een goed uitgespeelde aanval. John Hendriks legde prima af op Koen van Gaal die de tweede goal binnenprikte. Een minuut voor tijd wist de tegenstander toch nog doelman Dennis Rühl te passeren waardoor het duel eindigde in een vermakelijke 4-4.

De penaltyserie eindigde in 6-2 voor O.N.I.

Raak: Ramon Geurts, Dennis Rühl, Nick van Mullekom, Lucas Peeters, Thomas Rijn en Flynn Hendriks.

Mis: Jort Hegmans, Chielian Jacobs, Koen van Gaal en John Hendriks

De volgende wedstrijd van de zomeravondcompetitie wordt gespeeld op donderdag 4 juli tegen Aostrum 2. Aftrap: 20:00 uur in Melderslo. Maar eerst mag het Nederlands elftal haar kunsten dinsdag laten zien, auf wiedersehen!

Geplaatst door: Chielian Jacobs