O.N.I. sluit voorbereiding af

Publicatiedatum: Dinsdag 23 mei 2023

VORTUM-MULLEM | Met nog enkele dagen te gaan tot de eerste wedstrijd sluit O.N.I. de voorbereiding in meerdere opzichten af. Onder andere de laatste nieuwe shirtsponsor komt aan bod en ook veld 2 heeft een kleine metamorfose ondergaan.

De shirts zijn in de maak bij SCO-diensten van Daan Broeder, die de bedrukking op zich neemt waarvoor grote dank van iedereen die O.N.I. lief is. De laatste shirtsponsor is geen onbekende in Vortum-Mullem. Sterker nog, hij is nog steeds (stil) lid van de voetbalclub: niemand minder dan Novitech van Guus de Haas. Op exact 28-01-2022 werd de deal op een buitengewone mooie vrijdagavond in Knillus beklonken. Met lichte groepsdruk en na vele biertjes zette De Haas, weliswaar onbewust, zijn stempel op het bierviltje (destijds nog van Jupiler voor de bierliefhebbers onder ons) samen met voorzitter Guido Stevens. In de wandelgangen gaat rond dat De Haas binnenkort zijn zonnepanelen op het clubhuis gaat plaatsen zodat er ooit elektrisch beregend kan gaan worden, maar of dit gerucht waar is weet zelfs de beste man zelf niet.

Ondertussen is op veld 2 door het klusteam van O.N.I. een net opgehangen. Niet om bekertjes of aanstekers van de fanatieke O.N.I.-aanhang tegen te houden, maar om de bal op het sportpark te houden. Het eindresultaat mag er zijn en Sam Litjens maakt er niet te veel woorden aan vuil: "Ziet er netjes uit."

Voor O.N.I. gaat het seizoen bijna officieel beginnen. Zaterdag 27 mei gaan de mannen weer de wei in. Na een oversteek over de Maas wordt er om 17:00 uur in Ven-Zelderheide afgetrapt tegen de plaatselijke Vense Boys. Echter wordt er een dag eerder de buikjes goed gevuld middels de befaamde openingsbarbecue. Voor een deel van de spelersgroep is dit overigens ook het enigste moment dat ze juist wél actief zijn. Tot zover weer de ontwikkelingen binnen O.N.I.

Geplaatst door: Chielian Jacobs

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: