Nieuw biljartlaken in de maak voor O.N.I.

Publicatiedatum: Woensdag 28 april 2021
VORTUM-MULLEM | Tot ieders verbazing stuurde coach Guido Stevens een foto door in de ONI-app met een stuk zwarte grond. Stefan Hermans dacht dat het om zijn onlangs omgeploegde perceel ging, maar niets was minder waar. Het ging om sportveld ‘De Paardenbloem’! De afgelopen jaren werd de roep om het hobbelige, kruidenrijkgrasveld (waar menig milieufreak overigens jaloers op is) te vervangen steeds groter en deze week was het dan zover!

Keeper Massop kon zijn ogen niet geloven: “Het ziet er zonder gras zelfs al beter uit!” Hij kan het weten, de laatste keer toen hij onder de lat stond op het veld in Vortum kreeg hij nog vier goals om z'n oren. Het veld kan nu door hem in ieder geval niet meer als excuus worden gebruikt.

De vraag is of ONI kan wennen aan het nieuwe veld en het verlies van de kenmerkende paardenbloemen kan omzetten in een reeks overwinningen in het aanstaande seizoen. De spelers kunnen niet wachten om op deze nieuwe biljartlaken te gaan voetballen. Namens ONI danken wij Peter van Bree en Gemeente Boxmeer voor deze goede staat van dienst!

Geplaatst door: Guido Stevens

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: