Peeters nieuwe aanwinst van O.N.I. na lekken van notities?

Publicatiedatum: Zondag 04 april 2021
De selectie van O.N.I. ontwaakt uit hun winterslaap, de zomertijd is reeds ingegaan, het mooie weer laat nog heel even op zich wachten en dus kan het nieuwe seizoen van O.N.I. bijna van start gaan. Achter de schermen is er echter niet stilgezeten.
   
Om de selectie van O.N.I. te versterken heeft voorzitter Guido Stevens zijn verkenner Chielian Jacobs op pad gestuurd om te informeren bij de Vortumse jeugd of zij willen toetreden tot de formatie van de voetbalclub. Toen Jacobs naar zijn melkstal liep om de koeien te gaan melken werd er onderweg een foto geknipt van de notities die tijdens het verkenningsgesprek zijn gemaakt. Daarop valt te zien: Lucas Peeters, functie elders. Gaat de voetballer van RKVV-Volharding dan daadwerkelijk (ook) voor de ‘blauwe’ uit Vortum voetballen of is het slechts een déjà vu die zich toevallig afgelopen week heeft afgespeeld in de politieke kamers in Den Haag? Jacobs en Stevens kunnen het zich niet meer herinneren…

We gaan het over niet al te lange tijd zien wanneer O.N.I. de grasmat weer gaat opzoeken. Dit zal vanaf mei/juni iedere maandagavond zijn.

Geplaatst door: Guido Stevens

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: