O.N.I. weer de wei in!

Publicatiedatum: Dinsdag 01 mei 2018
Het reguliere voetbalseizoen is alweer ten einde en dat wil zeggen dat de godenzonen van het Urst van Vortum en Mullem weer de wei in gaan. Het veld is weer geprepareerd, de lijnen zijn weer opgezocht, de netten zijn gestikt, kortom... we zijn er klaar voor!!

De selectie van O.N.I. is al weer volop aan het trainen om ook dit seizoen weer goede resultaten te boeken in de Cafevoetbal-League. Sinds dat de avonden weer langer worden zijn de jongens van O.N.I. elke maandagavond weer volop aan het trainen op het sportveld "achter Geert Peeters".

Zaterdag 19 mei staat de thuis-(wed)strijd met F.L.M. (Friet Losers Maashees) op het programma. Maar de mannen van O.N.I. zijn fit en gehard. Coach Theo van de Horst heeft de mannen dan ook goed aangepakt de laatste paar weken om ze klaar te stomen voor deze strijd!

We zijn ook nog steeds op zoek naar voetbaltalent dus als wij u nog niet hebben gevonden, dan is dit de mogelijkheid voor u om ons te vinden! Elke maandag avond om 19.00 uur zijn we op het sportveld om nog beter te worden.

Ben je geinteresseerd of wil je eens mee trainen? Wellicht uw zoon of dochter (minimaal 16 jaar)? Neem dan gerust contact op met de voorzitter:
Guido Stevens - 06 555 272 83

Geplaatst door: Guido Stevens

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: