Seizoen O.N.I. bijna voorbij!

Publicatiedatum: Woensdag 30 augustus 2017
De loonwerkers rijden weer af en aan, de dagen worden korter, de zon laat zich minder zien en overal wordt het steeds natter. Dit zijn alle tekenen dat het seizoen van O.N.I. weer ten einde loopt.

De regels van de oude voetbalclub zijn kort en simpel: niet te serieus, een pilske op z'n tijd, veul schik hebben en t moet goei weer zien! Dit betekent dan ook dat er nog enkele keren getraind zal worden en het seizoen met een ouderwets gezellige BBQ afgesloten zal worden. 

Een korte samenvatting van het seizoen 2017:
-Nieuwe hoofdsponsor;
-Nieuwe vangnetten;
-Historisch ruime overwinning op F.B.M.'68;
-50% van de wedstrijden gewonnen.

Tevens zijn er weer enorme stappen gezet bij de voetbalvereniging zelf. Het veld is opgeknapt, de lijnen zijn wederom strak getrokken en ook de vangnetten zijn bijgewerkt. Neel de Haas heeft zijn hart en ziel gestoken in het opknappen van het veld. Via de dorpsraad en de gemeente Boxmeer heeft O.N.I. de beschikking gekregen over nieuwe vangnetten; via deze weg willen we hen dan ook hartelijk danken! De nieuwe vangnetten hebben al menig bal tegengehouden en de nieuwe lijnen hebben een enorme besparing gegeven op de kosten van kalk. Voorzitter Stevens gaf als toelichting: "als klein clubje moet je goed samenwerken met de overheid en dorpsgenoten om alles draaiende te houden. De dorpsraad staat gelukkig altijd voor ons klaar en biedt een luisterend oor, zij hebben dan ook echt hun mannetje gestaan en ervoor gezorgd dat die vangnetten er binnen no-time waren. Ook Neel de Haas heeft ons dit jaar ontzettend geholpen, we belden hem op zaterdagmorgen en nog geen 5 minuten later was hij al druk in de weer. Geweldig!"

Ook zijn er weer veel nieuwe Vortumse mannen toegetreden tot de selectie. Iets wat noodzakelijk was voor het voortbestaan van de club. De clubleiding is dan ook erg tevreden met deze positieve ontwikkeling, die tevens bijdraagt aan de saamhorigheid en leefbaarheid van het dorp. Echter, is er altijd ruimte voor meer mannen en vrouwen binnen de selectie. Een vol programma dat elk jaar vraagt veel van de spelers, geinteresseerden kunnen dan ook altijd aansluiten. N. van Mullekom namens hoofdsponsor Bedrijvencomplex Van Mullekom: "prachtig dit! Toen we benaderd werden om hoofdsponsor te worden van de lokale voetbalclub zeiden we gelijk ja. Samen met Daan Broeder van SCO Diensten hebben we een mooi tenue voor het team ontworpen. Mooi dat deze groep een dergelijke initiatief draaiende houdt en zo plezier biedt voor iedereen in het dorp. Als je 50% van de wedstrijden weet te winnen ben je zeker gène slechte. Ook vind ik het mooi om te zien dat dit jaar weer 5 of 6 jonge gasten het team een positieve impuls hebben gegeven. Hopelijk blijft deze groep nog jaren doorgaan, onze steun hebben ze in ieder geval!

Wanneer de zon weer straalt zal er een laatste vergadering gehouden worden, met aansluitend een BBQ en een koud pilske. De organisatie wil haar spelers, hoofdsponsor, SCO diensten, dorpsraad, Neel de Haas, trouwe supporters, tegenstanders en alle dorpsgenoten bedanken voor wederom een geweldig seizoen. Hopende deze lijn volgend jaar door te kunnen zetten.

Heeft u nog interesse om een keer mee te trainen of wat meer vragen over O.N.I. zelf? Interesse in een sponsordeal met de voetbalclub? Neem dan gerust contact op met de voorzitter Guido Stevens 06 555 272 83
Wilt u gewoon eens verstandig praten over voetbal? Bel dan vooral niet.

 

Geplaatst door: Guido Stevens

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: