ONI trapt seizoen af in Boekel

Publicatiedatum: Maandag 27 april 2015
Het voetbal seizoen is alweer haast ten einde en dat wil zeggen dat de godenzonen van het Urst van Vortum weer de wei in gaan. Het veld is weer geprepareerd, de lijnen zijn weer opgezocht, de netten zijn gestikt, kortom... we zijn er klaar voor!!

De selectie van ONI is al weer volop aan het trainen om ook dit seizoen weer goede resultaten te boeken in de Cafevoetbal-League. Sinds dat de avonden weer langer worden zijn de jongens van ONI elke maandagavond weer volop aan het trainen op het sportveld "achter Thei Peeters". Zaterdag 2 mei as. staat de clash met La Compagnie uit Boekel op het program. Om het 4-2 uitverlies van vorig seizoen te wraken zullen de vortumse boys flink aan de bak moeten.

Het programma van seizoen 2015 staat online. http://oni.vortum-mullem.info/Info.aspx?RecId=83302e8e-145d-4926-8701-2f7ef20ff6ea

We zijn ook nog steeds op zoek naar (meer) voetbaltalent dus als wij u nog niet hebben gevonden, dan is dit de mogelijkheid voor u om ons te vinden !! Elke maandag avond om 19.00 uur zijn we op het sportveld !!   Tot Dan !!

Geplaatst door: Jan Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: