Regiotopscorer Havens scoort wel voor club uit Vortum

Publicatiedatum: Maandag 05 mei 2014
Daar waar hij zondag met Toxandria niet in slaagde, lukte zaterdag bij ONI wel. Frank Havens scoorde maar liefst 2 keer voor de donkerblauwen in hun uitwedstrijd tegen La Compagnie in Boekel. Mede dankzij deze twee treffers nam ONI met 3-5 op het scorebord de volle drie punten mee naar Vortum-Mullem.

Samen met Bas Eising (topscorer van VV Sambeek) zorgde Havens voor een unicum. Twee topscorers van rivaliserende clubs Toxandria en VV Sambeek, beiden strijdend voor het kampioenschap in de 6e klasse D, speelden zaterdag gebroederlijk naast elkaar bij het Vortumse VV ONI.

Het weekend eindigde voor Havens echter in mineur. Terwijl “Tox” in Wilbertoord zonder enige twijfel de bovenliggende partij was gingen de Willy’s er met 1 tegen 0 met de zege vandoor. Hierdoor lijkt Toxandria haar beste kaarten verspeeld te hebben voor het kampioenschap. Het Sambeek van Eising haalde daarentegen de punten naar huis door met 0-3 van Astrantia te winnen. Vios’38 uit Beugen heeft op dit moment de beste papieren om de kampioensschaal te winnen. Echter er zal dan wel op 11 mei in Rijkevoort van Toxandria gewonnen moeten worden.

Geplaatst door: Jan Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: