ONI wint lastige uitwedstrijd.

Publicatiedatum: Zondag 01 november 2009
Voor O.N.I uit Vortum-Mullem stond afgelopen zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen het Cafeetje op het programma. De vooruitzichten waren na slechts 1 overwinning in de laatste 6 wedstrijd ook nog eens niet goed.

O.n.i starte echter furieus en binnen de korste keren stond het 3-0. Hierna werd o.n.i vastgezet, maar kon het de schade beperken tot 1 tegengoal. Na rust ging het Cafeetje volop door en o.n.i stond op kraken. Een penalty betekende de 3-2. Vanaf dat moment leek het of de vortumse mannen geheime krachten bezaten. 't Cafeetje werdt helemaal gek gecombineerd en zo kon O.N.I de wedstrijd uitspelen naar een 5-2 overwinning.

Geplaatst door: Jan Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: