ONI wint overtuigend van concurent 't Vertrek

Publicatiedatum: Woensdag 15 oktober 2008
Zaterdag 11 oktober 2008, trainingscomplex "den Urling" Sambeek,

ONI Vortum heeft eindelijk weer eens een dikverdiende overwinning geboekt. Ditmaal was het aartsrivaal 't vertrek dat eraan moest geloven. Al mocht de Sambeek/Boxmeerse combinatie nog wel 2 maal op voorsprong komen. De Blauwwitte sneltrein kwam echter 2 keer vrij snel langs zij en denderde door naar een knappe 4-2 overwinning. Vooral de 2-2 van supertalent Gerrits was er een om in te lijsten. Gerrits wist de bal met de punt van zijn schoen strak in de rechter onder hoek te schuiven. De overige 3 ONI doelpunten werden gescoord door huurling Schaeffers. (waarvoor onze dank)

Aankomende zaterdag treft ONI wederom een tegenstander van formaat. Dit maal trekken de blauw-witten ten strijden tegen de Vense Boys uit 't Ven.

Geplaatst door: Jan Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: