Winnaar ONI EK POULE in het zonnetje gezet !!

Publicatiedatum: Zaterdag 12 juli 2008

"VortumseKarpersite.nl" Winnaar ONI EK POULE

VORTUM-MULLEM, Iemand met de nickname "Vortumsekarpersite.nl" is de winnaar geworden van de ONI EK POULE. Deze persoon, beter bekend als Marijn vd Hoogen stond vanaf het begin van het EK voetbal al in de topregionen van de poule, maar werd tijdig aan de kant gezet door Sjoerd vd Groes die de koppositie de langste tijd heeft vol gehouden. Helaas voor Sjoerd (uiteindelijk derde plaats) moest hij zijn plaats afstaan aan Peter van Bree ongeveer een week voor de finale. Maar zelfs Peter kon niet op tegen de eindspurt van "Vortumsekarpersite.nl" en werd op de finale-dag nipt tweede.
"Vortumse karpersite.nl" werd in het landelijke klassement 69e van de in totaal 3233 deelnemers en daarom leek ons een felicitatie wel op z'n plaats. De felicitaties in de vorm van de wedstrijdbal van de eerst gewonnen wedstrijd van ONI met daarop de handtekeningen van alle spelers en een bloemetje werden afgelopen donderdag aan Marijn overhandigd.


Eind-klassement

 

Geplaatst door: Jan Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: