Volgende primeur O.N.I. bekend

Publicatiedatum: Zondag 14 mei 2023

VORTUM-MULLEM | Nadat vorige week al bekend werd dat voetbalclub O.N.I. in het nieuw wordt gestoken, kan ook de volgende primeur in de serie 'nieuwe bekendmakingen' niet achterblijven. Het cafévoetbalteam komt met een nieuw logo voor de dag. 

Voorzitter Guido Stevens geeft in de persruimte op sportpark De Paardenbloem de volgende toelichting: "Binnen het nieuwe logo is er plaats voor de initialen van ons mooie dorp VM. De kerstverlichting op de lantaarnpalen is er min of meer in verwerkt. Ook de voetbal die in het oude logo onderdeel maakte van de O van O.N.I. is onafscheidelijk. Namens de club willen wij Nina Brugman hartelijk bedanken voor het ontwerp!"

In tegenstelling tot het nieuwe logo op de borst, is de sponsor op de bierbuik hetzelfde gebleven. Van Mullekom blijft de komende tijd aan O.N.I. verbonden. Het internationale bedrijf wist in de sponsoronderhandelingen het nieuwe 'Brainport Vortum-Mullem' af te troeven. Woordvoerder Nick van Mullekom tegenover de aanwezige pers: "Ons bedrijf staat al sinds jaar en dag op de shirts van de sportiefste vereniging van Vortum-Mullem en daar zijn wij hartstikke trots op."

Tot slot is de bal weer gaan rollen op het sportpark. De consul had het veld goedgekeurd en de eerste training kende met dertien spelers een geweldige opkomst. Hoogst opmerkelijk was toch wel dat Guido Stevens de 2 (!) uur-durige training volbracht, hierdoor kwam hij uiterst fit voor de dag bij het Maestro-concert waarbij hij de fanfare mocht dirigeren, iets wat hij bij O.N.I. overigens ook goed kan. Volgende week volgt er weer een nieuw persbericht in de reeks 'nieuwe bekendmakingen', houdt de social media-kanalen dus goed in de gaten. 

Geplaatst door: Chielian Jacobs

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: