O.N.I. klaar voor het nieuwe seizoen

Publicatiedatum: Zondag 08 mei 2022

Na een lange winterbreak mocht een delegatie van O.N.I. afgelopen zaterdag eindelijk weer de wei in. Echter kwam er ditmaal geen bal aan te pas. Dankzij de hulp van de eendagszaken Hermans Kraanwerken BV, Hoveniersfirma Jacobs, Betonboer Van Mullekom, Litjens/Peeters Hekwerken, gebroeders De Haas groenonderhoud, 
frietbezorger Stevens, machinist Ruhl en koerier Rijn werd sportpark De Paardenbloem flink onder handen genomen. Zo zijn er onder meer nieuwe ballenvangers geplaatst op veld 2, is het obstakel (lees: grondverhoging waardoor de bal niet de goal in kon rollen) op het veld weggehaald en is hekwerk geplaatst achter de goal zodat de fanatieke aanhang van O.N.I op de zuid-tribune op gepaste afstand kan worden gehouden.

Na deze intensieve dag voor de veelal kantoorpikkie's werd de inwendige mens voorzien van heerlijke sapjes en vettigheid. Daarmee is er een mooie start voor het nieuwe seizoen gemaakt, zodat het nieuwe veld op vrijdag 10 juni kan worden geopend tegen FBM'68 uit Maashees. De clubfotograaf was weer ter plaatse en heeft bijgaande plaatjes weten te schieten.

Geplaatst door: Chielian Jacobs

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: