O.N.I. in nieuwe stijl

Publicatiedatum: Zondag 07 mei 2023

VORTUM-MULLEM | Voetbalclub O.N.I. gaat het nieuwe seizoen aftrappen in nieuwe stijl. De club heeft ondanks de moeilijke inflatietijden twee nieuwe sponsoren weten te strikken, weet nieuwssite Vortum-Mullem.info te melden voordat het nieuws de NOS en Omroep Brabant bereikt. Deze zullen zich de komende weken aan u voorstellen tijdens een diepgaand interview. 

Zo is onder andere Landbouwmechanisatiebedrijf Peeters de kersverse shirtsponsor van het team. Geert Peeters doet graag een duit in het zakje: "Onze Lucas heeft twee jaar geleden de overstap gemaakt naar O.N.I. en heeft zijn proefperiode bij de club met succes volbracht. Daar ben ik maar al te trots op net als dat de routebeschrijving naar het sportpark refereert aan mijn naam: 'Sportpark achter Geert Peeters'. Kei mooi, witte wel."

Het logo van landbouwmechanisatiebedrijf Peeters staat vanaf heden te pronken op het shirt. Speciaal voor de eerstvolgende thuiswedstrijd is er een combideal. Als u een tuinsproeier én een wedstrijdticket voor O.N.I. koopt, dan betaalt u slechts alleen de tuinsproeier! De komende weken volgen nog meer primeurs, dus houdt deze website en onze Facebook-pagina in de gaten. Over in de gaten houden gesproken; de mannen gaan aanstaande maandagavond beginnen met trainen dus mocht u een voetbal in de tuin vinden, dan is de kans groot dat die afkomstig is uit Sportpark de Paardenbloem. Wordt vervolgd.

Geplaatst door: Chielian Jacobs

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: